Vergelijking 15 woningsites: start je zoektocht hier

Funda is de onbetwiste kampioen onder de huizensites. Toch is het niet de enige site waar jij de zoektocht naar je droomhuis kunt starten. We hebben 15 van de grootste aanbieders voor je op een rij gezet. In het totaaloverzicht zie je direct welke gegevens de sites bieden over het huis zelf, de buurt, energielasten en meer. Wel zo handig bij het zoeken!

Waarom zou je verder kijken dan Funda? Bijvoorbeeld omdat een huis niet direct op Funda verschijnt als het bij de makelaar te koop staat. Dat kan een paar dagen duren. Zeker in deze woningmarkt zijn sommige huizen al voor die tijd verkocht. Zoeken op makelaarssites kan je tijdwinst opleveren. Een andere reden is de informatie die je op sites kunt vinden, sommige sites bieden interessante extra’s. Onderstaand alle punten die we hebben meegenomen in de vergelijking van huizensites.

Deze huizensites vergelijken we
Uit alle woningen in Nederland precies hét huis vinden dat bij je past is niet eenvoudig. We maken het je gemakkelijker door de onderstaande 15 grootste huizensites te vergelijken. Het totaaloverzicht kun je via deze link bekijken.


In het overzicht hebben we de grootste landelijke partijen met elkaar vergeleken. Vergeet niet om je zoektocht compleet te maken op sites van makelaars in jouw buurt. Veel succes met speuren!

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

NVO verzekeringen + De Man Advies maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie